Attraktivt byområde

Tæt på det bedste af København

Teglholmen er et af Københavns nyeste, attraktive kvarterer, der ligger lige ud til havnen – og samtidig er i direkte forbindelse med Indre By.

Havnebassinet og områdets mange kanaler byder på et væld af rekreative muligheder som kajakroning, lystfiskeri og kolde dukkerter om sommeren. Havnebadet Sluseholmen ligger lige på den anden side af Teglværksløbet.

Men Teglholmen er ikke bare vand og havn. Området er i stadig rivende udvikling og byder med sine buede gader og kanaler på et skiftende og oplevelsesrigt byrum. Her har du både dagligvarebutikker (Netto og IRMA), dagsinstitutioner, skole, kaffebar og burgerbar inden for rækkevidde. Og ellers er der kun en kort cykeltur til shopping, kultur og det pulserende caféliv i Indre By, Vesterbro eller Islands Brygge.

FORMERIET ligger også langs Den Grønne Kile – en frodig græsslange med træer, buske og smukke vilde stauder, der inviterer til leg, picnic og solbadning.

En ny bro er på vej fra Teglholmen til Enghave Brygge. Den vil stå færdig for fodgængere og cyklister i 2018, så du kommer endnu tættere på byen og kan tage cyklen langs vandet til Papirøen og Operaen. Der er desuden planlagt en ny metrostation på Teglholmen med åbning i 2023.

Dit nye kvarter

Daginstitution/børnehave
 Skole
 Universitet
 Spisested
 Indkøb
 Sport
 Havnebad
 Cykelrute

Herunder finder du nyttige links til nabolaget

Havnebadet Sluseholmen

Kontakt

Boligerne kan ansøges via findbolig.nu
Eller du kan ringe på 70 30 22 02

Vi står til rådighed alle hverdage fra
kl. 8.00 – 16.00

DEAS_v2